Ponytail

399,00 DKK

Body Wave Bianca – Bølget

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Body Wave Bianca er en hestehale med  2 clips og elastiksnøre, 70 cm langt, smukt fiberhår og fås i 4 flotte farver!
Forvandl din frisure på mindre end 5 minutter – Alt du skal bruge er 2 elastikker og en hårnål. 

How-To:

1. Saml dit hår i en hestehale, du vælger selv om den skal være højt eller lavt sat. Herefter laver du en knold med den anden elastik.
2. Nu skal clipsene sættes på hver side af knolden (over og under), sørg for hele knolden er inde i nettet før du strammer elastiksnøren.
3. Tag elastikken, sammen med en tot fra hestehalen, så du kan vikle den rundt om selve hestehalen og fastgør totten under håret, med hårnålen
4. Voila – Easy Peasy!

Pleje af din ponytail:

1. Brug en bredtandet kam til forsigtigt at rede håret for at fjerne eventuelle sammenfiltringer. Når du reder håret, skal du altid starte forneden og arbejde dig til toppen, idet du reder små dele af håret med nedadgående strøg, indtil alt håret er redet igennem. Pas på ikke at trække i håret. Hvis du ønsker det, kan du bruge syntetisk hårspray.
2. Fugt håret med rindende lunkent vand og vask håret med shampoo. Arbejd skummet op uden at gnide, trække eller strække i håret.
3. Skyl håret grundigt, indtil al shampoo er fjernet.
4. Påfør en balsam på håret, koncentrer dig om hårets spidser.
5. Lad balsamen trænge ind i et par minutter og skyl grundigt med rindende koldt vand. 6. Dup forsigtigt håret tørt med et håndklæde. Gnid ikke håret med håndklædet for at tørre.
7. Lad håret lufttørre.

Vægt: 160g. – Højkvalitetsfiber, der tåler varme op til 190º

Yderligere information

VægtN/A
Model

Mørk bund med mørk- og lys blond striber, Mørk- og lysebrun ombre, Salt & Pepper, Sort