Nail Art Level 2 – ONLINE

349,00 DKK

Dato: Mandag 15/5-23 kl. 18.30 – 21.00

Underviser: Josefine Juul

Kunne du godt tænke dig at lære one stroke og at kreere smukke blomster i acryl?? Så er dette kursus lige noget for dig!

Vi laver nem og let one stroke med gel paints, som du nemt kan lave til mere avancerede designs efter en masse øvelse – Derudover skal vi også lave smukke acryl blomster, som ligeledes kan avanceres til superflotte designs.

Kurset foregår i en lukket Facebookgruppe, som du finder her: Nail art Level 2 – Anmod om adgang til gruppen og 1-2 dage før kursusstart, lukkes du ind, Josefine går online på det skrevne klokkeslæt.

Josefine bruger følgende produkter:

Onestroke pensel 2 eller 4
Nail Art liner pensel – den længde du bedst kan lide at arbejde med
Gel paints eller acryl paint
Nail Art plade
3D acryl pensel
Acryl pulver (forskellige farver efter eget ønske) se vores udvalg HER
Acryl væske – gerne normal eller hurtigt tørrende, det er nemmest at arbejde med.

Josefine står til rådighed i 30 dage efter endt kursus for feedback – Da kurset bliver afholdt i en lukket facebook gruppe, som du vil have ubegrænset adgang til. Så har du ikke mulighed for at deltage på selve kursusdagen, vil du sagtens kunne tilmelde dig alligevel, da du vil kunne se kurset når du har tid og mulighed for det. Der vil være albummer i gruppen hvor du har mulighed for at ligge billeder ind og få konstruktiv kritik af Josefine.

Vi sender certifikat på mail, så du selv kan printe ud -Vi skriver det navn på, som kurset er bestilt i, så hvis det er en gave eller det skal være et andet navn, bedes du skrive det i kommentarfeltet eller sende en mail til [email protected]

Vælg afhentning, da intet fysisk sendes – Efter kurset får du en rabatkode der giver 10% på køb af produkter efterfølgende. Koden har ingen udløbsdato og kan bruges en gang. Gælder ikke kurser, kits, gavekort og i forvejen nedsatte varer.

Har du spørgsmål eller lign. så skriv en mail til [email protected] – Tilmelding er bindende og pengene gives kun tilbage ved aflysning fra vores side.

Varenummer 00-NA2-JOSE-1 Kategori
Produktet indeholder​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.

Få inspiration og gode råd

Vi guider dig gennem nemme og overskuelige step-by-step
videoer, som giver dig gode råd samt inspiration til dit næste negle-projekt

Billeder fra vores kunder

VI ELSKER AT MODTAGE BILLEDER FRA VORES KUNDER!

Lignende produkter

Få inspiration fra Kandii's mange kunder

#Kandiigirl