Hydrosept

49,00 DKK

100 ml. desinfektionsspray

På lager

Varenummer (SKU): 20-HYDRO Kategorier: , , , , , , , , ,

Beskrivelse

Hydrosept bruges til rengøring af dine file og øvrige værktøjer.

Hydrosept er aliquid biocidpræparat designet til desinfektion af ydre overflader, maskiner og apparater. Takket være kombinationen af ​​tre aktive stoffer har produktet et meget bredt spektrum af biocid virkning på mikroorganismer – det ødelægger bakterier, vira, svampe og endosporer.

Overfladerne kræver ikke skylning med vand efter desinficering med dette middel. Desuden beskadiger Hydrosept ikke overfladerne, selv efter lang kontakt.

Anvendelse: biocidholdigt produkt fjerner over 98% af mikroorganismer fra eksterne overflader, maskiner og apparater, ødelægger vira, bakterier, svampe og endosporer, kræver ikke skylning med vand beskadiger ikke overflader, tætninger, gummi, indeholder antikorrosive komponenter bevarer overflader.

Alle vores biocidholdige præparater er registreret i Kontoret for registrering af lægemidler, medicinsk udstyr og biocidholdige produkter.

Brugsanvisning: Påfør formel på overfladen eller tidligere vasket og tørret værktøj. Skyl ikke med vand, men lad det tørre. En anden metode til desinfektion er nedsænkning i formlen. Den anden metode kræver mindst 5 minutters kontakt med desinfektionsmidlet.

OBS: Klar til brug. Skal ikke fortyndes. 

Yderligere information

Vægt 0,150 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hydrosept”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.