Hybrid Soak-Off BC-10

79,00 DKK

Big City Collection

10 ml. – Nuuk

På lager

Varenummer (SKU): 02-BC-10 Kategorier: ,

Beskrivelse

Kandii Hybrid Soak-Off har en lækker konsistens, er nem at lægge på natur- og kunstnegle, og kan soakes af på bare 10-15 min. med Soak-Off Remover væske.

Holbarhed: 10-30 dage.

Vejledning til naturnegle: 

  1. Prep neglen ved at buffe let med grit 180/240, skubbe/fjerne neglebånd – Tør efter med Cleaner og påfør evt. et lag Primer & Bonder, hvis du oplever at gel polish normalt skaller af, og lad det lufttørre.
  2. Vælg alm. Base Coat eller den lidt tykkere Extend Base Coat – Påfør et tyndt lag og hver omhyggelig med ikke at ramme neglebåndet –  hærd i 60 sek. i hybrid-lampe.
  3. Påfør nu den valgte Hybrid Soak-Off farve i et tyndt jævnt lag, så tæt på neglebåndet som muligt – sørg for lige at køre på yderste neglekant også, så den bliver farvet. Hærd i 30 sek. i hybrid-lampe.
  4. Påfør andet lag farve og hærd yderligere 30 sek. i hybrid-lampe.
  5. Afslut med No Wipe Shiny Top coat eller No Wipe Matte Top Coat, sørg for hele neglen er dækket og sørg for at køre på yderste neglekant så den også er beskyttet – Hærd i 60 sek. i hybrid-lampe.

For at passe bedst muligt på dine nye negle, anbefaler vi du anvender negleolie og håndcreme flere gange dagligt – Se produkter under pleje.

OBS! Kun til professionelt brug – kan forårsage allergi.
– for mere information, se vores MSDS papirer HER.

Yderligere information

Vægt 0.065 kg
Farve

Hvid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hybrid Soak-Off BC-10”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *