Hybrid Soak-Off 298

79,00 DKK

10 ml. – Doll Me Up

På lager

Varenummer (SKU): 02-298 Kategorier: ,

Beskrivelse

Kandii´s Hybrik Soak-Off har en lækker konsistens, er nem at lægge på natur- og kunstnegle og soakes af på bare 10-15 min. med Kandii Soak Off væske.

Holdbarhed 10 – 30 dage

Vejledning til naturnegle: 

  1. Prep neglen ved at buffe let med grit 180/240, skubbe/fjerne neglebånd – Tør efter med Cleaner og påfør evt. et lag Primer & Bonder, hvis du oplever at gel polish normalt skaller af, og lad det lufttørre.
  2. Vælg alm. Base Coat eller den lidt tykkere Extend Base Coat – Påfør et tyndt lag og hver omhyggelig med ikke at ramme neglebåndet –  hærd i 60 sek. HYBRID.
  3. Påfør nu den valgte Hybrid Soak-Off farve i et tyndt jævnt lag, så tæt på neglebåndet som muligt – sørg for lige at køre på yderste neglekant også, så den bliver farvet. Hærd i 30 sek. HYBRID.
  4. Påfør andet lag farve og hærd yderligere 30 sek. i HYBRID.
  5. Afslut med No Wipe Shiny Top coat eller No Wipe Matte Top Coat, sørg for hele neglen er dækket og sørg for at køre på yderste neglekant så den også er beskyttet – Hærd i 60 sek. HYBRID.

For at passe bedst muligt på dine nye negle, anbefaler vi du anvender negleolie og håndcreme flere gange dagligt – Se produkter under pleje.

Yderligere information

Vægt 0.065 kg
Farve

Lyserød

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hybrid Soak-Off 298”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *