Hybrid Soak-Off 168

79,00 DKK

10 ml. – Creamy White

På lager

Varenummer (SKU): 02-168 Kategorier: ,

Beskrivelse

Kandii´s Hybrik Soak-Off har en lækker konsistens, er nem at lægge på natur- og kunstnegle og soakes af på bare 10-15 min. med Soak Off væske.

Vejledning til naturnegle: 

  1. Prep neglen ved at buffe let med grit 180/240, skubbe/fjerne neglebånd – Tør efter med Cleaner og påfør evt. et lag Primer & Bonder, hvis du oplever at gel polish normalt skaller af, og lad det lufttørre.
  2. Vælg alm. Base Coat eller den lidt tykkere Rubber Base – Påfør et tyndt lag og hver omhyggelig med ikke at ramme neglebåndet –  hærd i 60 sek. HYBRID.
  3. Påfør nu den valgte Hybrid Soak-Off farve i et tyndt jævnt lag, så tæt på neglebåndet som muligt – sørg for lige at køre på yderste neglekant også, så den bliver farvet. Hærd i 30 sek. HYBRID.
  4. Påfør andet lag farve og hærd yderligere 30 sek. i HYBRID.
  5. Afslut med No Wipe Shine Top coat eller No Wipe Matte Top Coat, sørg for hele neglen er dækket og sørg for at køre på yderste neglekant så den også er beskyttet – Hærd i 60 sek. HYBRID.

For at passe på dine nylakerede negle, så anvend negleolie eller neglebåndscreme flere gange dagligt og evt. håndcreme – Så øger du holdbarheden! Se produkter under pleje

OBS: Farven kan være lidt anderledes end vist, da det er svært at gengive korrekt på billede!

Yderligere information

Vægt 0.065 kg
Farve

Hvid