Acryl Gel

Akryl gel til negle

Akryl gele er en fusion mellem akryl og gele. Fusionen har skabt et produkt med de bedste egenskaber fra begge, hvor du får en løsning, som hverken løber eller lugter, men er nemt at arbejde med, fleksibelt, holder godt og først hærder, når det kommer under UV/LED (hybridlampe).

Vi har mere end 30 smukke farver at vælge mellem – med og uden glitter – og begge serier arbejder godt sammen. De kan tilmed kombineres, hvis du ønsker at lave de populære babyboomers, det franske look eller den flotte marble effekt.

Find akryl gel i din yndlingsfarve herunder.

Vælg akryl gel fra Xtreme eller Low Chemistry

Hos Kandii har vi 2 serier i akryl gel: Xtreme, som er i bøtte og mere blød at arbejde med end vores andet mærke fra Low Chemistry, som er på tube. Begge mærker har dog alle de gode egenskaber fra akrylen, så den primære forskel er ingredienslisten, hvor Low Chemistry har mindre kemi. Begge mærker er dog uden HEMA, og er naturligvis lavet i EU.

Som med alle andre varegrupper, har vi udvalgt vores akryl gel, så den giver dig en god oplevelse som kunde. Det betyder, at den ikke løber, den lufthærder ikke, den er til at skulpturere, nem at file og god til opbygning. Derudover hærder den først, når du kommer den under din lampe, så du indtil da har ro til at designe og arbejde grundigt med produktet.

Så nemt virker det

Når du skal påføre din akryl gel til neglene, er proceduren lige ud ad landevejen.

  1. Prep først din negl ved at påføre Primer & Bonder på hele naturneglen og lad lufttørre i 30 sek.
  2. Tag nu en passende mængde med spartlen. Husk at en lille smule rækker ganske langt.
  3. Dup din akryl gel på i den ønskede form. Brug en pensel vædet med cleaner til dette formål.
  4. Lad nu dine negle hærde i 60 sekunder i din hybridlampe. Gentag om nødvendigt, hvis neglen skal have mere produkt og hærd yderligere i 60 sekunder.
  5. Når neglen er hærdet, kan du wipe den af med cleaner og nu file den i form og evt. afslutte med farve og/eller No wipe Shiny Topcoat.

Akryl gel kan bruges på almindelige tipper, skabelon eller med dual forms.

Hvis du har spørgsmål, kan du med fordel finde svar på vores FAQ-side eller kontakte os direkte.