OUR LATEST
NEWS

BECOMING
fierce IS
A CHOICE

Dine negle er dit visitkort, og derfor arbejder vi med at skabe negle, der fuldender dit look. Ikke for andres skyld, men for at du kan gå ud i verden med den power, som vi ved, du har! Vores produkter er med absolut minimal kemi, ikke testet på dyr, veganske og i det hele taget fierce as f*ck!
NAIL BEAUTY INSPIRED BY realWOMEN
Neglelak er kemi, men vi går op i at udelukkende bruge produkter, der er efterset af vores sikkerhedskonsulent, laboratorietjekket og som lever op til de strengeste krav på markedet.
Alle er unikke. Hver behandling og ordre er et nyt blad, som vi vender på vores kreative legeplads. Udvikling af produkter siden 2017, branche kendskab siden 2003 – Og vi udvikler stadig. Vi har uddannet os selv til at blive kvinders kreative sparringspartner, når det drejer sig om at fuldende ethvert look via smukke negle. Og det fortsætter vi med, sammen med alle de smukke kvinder, vi møder gennem vores hjertebiks.
Intet dyr skal lide under vores behov. Derfor er der ingen af vores produkter, der er testet på dyr. Du kan derfor trygt handle dyreetisk hos os.

BE INSPIRED
BY kandiigirls
AROUND THE WORLD

#KANDIIGIRLS

Vigtig information om ordrer påPink Days

Jeg fik lavet en fejl i min ordre, kan jeg ændre det?

Når en ordre først er lagt, har vi ikke mulighed for at lave ændringer i den, grundet den store mængde ordrer der kører igennem systemet. Dette inkluderer ordre detaljer, størrelser eller farver, tilføjelse af produkter, og ændring af leveringsadresse.
Vi har heller ikke mulighed for at annullere ordrer. Kontroller derfor din ordre en ekstra gang inden du bestiller.

Jeg har lavet flere ordrer, har I mulighed for at samle dem i én?

Vi har i øjeblikket ikke mulighed for at sammenlægge ordrer, eller fjerne forsendelsesomkostningerne på enkelte ordrer.