I AM A
woman
WHAT’S YOUR
SUPERPOWER?

Jeg hedder Theresa, er 38 år gammel og bor i Holbæk. I starten af 00´erne tog jeg negleuddannelsen hos LCN og åbnede kort efter min egen neglebiks i Haslev. Jeg elskede det, men udviklede allergi overfor filestøvet og måtte skære klinikken ned på halv tid. Det gik fint nogle år, men til sidst måtte jeg smide håndklædet i ringen og lave noget helt andet. Negledelen blev vedligeholdt på “hyggeplan” med et par veninder. Fra 2010 til slut 2017 har jeg drevet fitnesscentre med min mand.

Da vi solgte vores centre, tog jeg en gammel drøm op, om at udvikle egne negleprodukter og det blev starten på mit brand Kandii – Det har taget mig lidt over et år at finde de helt rigtige produkter og jeg håber I vil synes de er lige så fantastiske som jeg. Jeg har brugt masser af tid på at få alle produkter gennemtestet på laboratorie, alle MSDS papirer har været til godkendelse hos farmaceuter og alle produkter er registreret i cpnp. Kandii produkter er godkendt til salg i EU, intet er testet på dyr, de er veganske, og ligeledes er alle mine leverandører ISO-certificeret.

BECOMING
fierce IS
A CHOICE

Dine negle er dit visitkort, og derfor arbejder vi med at skabe negle, der fuldender dit look. Ikke for andres skyld, men for at du kan gå ud i verden med den power, som vi ved, du har! Vores produkter er med absolut minimal kemi, ikke testet på dyr, veganske og i det hele taget fierce as f*ck!

BE INSPIRED
BY kandiigirls
GIRLS AROUND
THE WORLD

#KANDIIGIRLS

NAIL BEAUTY INSPIRED BY realWOMEN
Neglelak er kemi, men vi går op i at udelukkende bruge produkter, der er efterset af vores sikkerhedskonsulent, laboratorietjekket og som lever op til de strengeste krav på markedet.
Alle er unikke. Hver behandling og ordre er et nyt blad, som vi vender på vores kreative legeplads. Udvikling af produkter siden 2017, branche kendskab siden 2003 – Og vi udvikler stadig. Vi har uddannet os selv til at blive kvinders kreative sparringspartner, når det drejer sig om at fuldende ethvert look via smukke negle. Og det fortsætter vi med, sammen med alle de smukke kvinder, vi møder gennem vores hjertebiks.
Intet dyr skal lide under vores behov. Derfor er der ingen af vores produkter, der er testet på dyr. Du kan derfor trygt handle dyreetisk hos os.